EuroCave Vinskap

EuroCave er uten tvil verdens beste vinskap og et klart førstevalg blant vinkjennere.

I over 40 år har selskapet som har sitt hovedkontor i hjertet av fransk matkultur, Lyon, vært verdens fremste produsent av vinskap. Over 40 års erfaring og nær kontakt med noen av verdens største vinprodusenter samt verdens beste sommelierer har sørget for at EuroCave fortsatt holder stand, som markedets ledende produsent av vinskap.

Kvalitetsmessig og funksjonelt ligger EuroCave fortsatt milevis foran sine konkurrenter og alle EuroCaves vinskap produseres fortsatt i Frankrike etter prinsipper om å ha de samme egenskapene som en naturlig vinkjeller, en vinkjeller for både lagring, modning og servering av god vin.

Vinskapene kjennetegnes av fremragende design, stor lagringskapasitet og svært lave støynivåer. 

Kitchenline er stolt av å være EuroCaves representant i Norge.

Inspiration Serien - Nyhet !

Vinskap for plassering i kjøkken

Pure Serien

Vinskap for frittstående plassering

Compact Serien

Vinskap for plassering i kjøkken

Revelation Serien

Vinskap for frittstående plassering

Premiére Serien

Vinskap for frittstående plassering

Royale Serien

Vinskap for frittstående plassering

1 Temperatursone

Vinskap med 1 temperatursone benyttes som oftest som rene lagringsskap for modning og lagring av vin.

2 Temperatursoner

EuroCaves 2-sone vinskap har en stor sone for lagring av vin samt en egen kjølesone for hvite viner eller champagne nederst i skapet for å kunne servere disse ved rett temperatur.

3 Temperatursoner

EuroCaves 3-sone skap har en stor sone for lagring av vin, en kjølesone nederst i skapet samt en egen sone for å kunne servere rødvin ved rett temperatur øverst i skapet.

Multisone

Et Multisone vinskap har ulik temperatur i bunn og topp. Ved innstilling på f.eks. 6°C i bunn vil en ha økende temperatur opp til 16°C øverst i skapet. Dette gjør det til det ultimate vinskap for de som ønsker et serveringsskap hvor alle typer vin fra hvitt til rødt kan serveres ved rett temperatur.