Vinskap med 1 temperatursone

Vinskap med 1 temperatursone benyttes som oftest som rene lagringsskap for modning og lagring av vin over tid.

Temperatursvingninger er skadelig for lagring av vin og den mest ideelle form for lagring bør skje ved konstant temperatur på et sted mellom 10 – 14°C, enten det gjelder rød, hvit eller musserende.

  • Temperatur over 14°C gjør at modningsprosessen går for fort.
  • Temperatur under 10°C gjør at modningsprosessen går for sakte.

Under finnner du flere serier med ulike egenskaper og design alle med 1 temperatursone og designet med tanke på optimale forhold for lagring av vin over lengre perioder.

EuroCave Premiére er selve innstegsmodellen til EuroCave. 
Maksimal kapasitet i kombinasjon med topp moderne teknologi gjør dette til et suverent vinskap for førstegangskjøpere.

EuroCave 6000 Serien er et av det mest allsidige vinskapene EuroCave's Professional porteføljen. Også dette designet med tanke på restaurantmarkedet, men kan selvsagt plasseres i private hjem.

EuroCave Pure serien er et av EuroCaves mest allsidige skap og leveres i alle størrelser og i en rekke ulike utførelser som ulike farger på kabinettet og med hel dør i sort piannolakk eller glassdør.

EuroCave Revelation serien er en av toppmodellene til EuroCave og er vinskapet for deg som skal ha det beste, om ikke verdens beste !

EuroCave 4000 Serien er det nyeste tilskuddet til EuroCave. I utgangspunktet designet med tanke på oppbevaring av vin for restaurantmarkedet, men kan med fordel også plasseres i private hjem.