Vinskap med flere temperatursoner

EuroCave leverer vinskap med flere ulike temperatursoner for forskjellige formål. Velg det som passer ditt behov.

2 Temperatursoner

Vinskap med 2 temperatursoner har som formål og enten lagre vin over tid eller for å oppbevare serveringsklar vin til rett temperatur, rød og hvit.

3 Temperatursoner

EuroCaves 3-sone skap har en stor sone for lagring av vin, en kjølesone nederst i skapet samt en egen sone for å kunne servere rødvin ved rett temperatur øverst i skapet.

Multisone

Et Multisone vinskap har ulik temperatur i bunn og topp. Ved innstilling på f.eks. 6°C i bunn vil en ha økende temperatur opp til 16°C øverst i skapet. Dette gjør det til det ultimate vinskap for de som ønsker et serveringsskap hvor alle typer vin fra hvitt til rødt kan serveres ved rett temperatur.

EuroCave Pure serien er et av EuroCaves mest allsidige skap og leveres i alle størrelser og i en rekke ulike utførelser som ulike farger på kabinettet og med hel dør i sort piannolakk eller glassdør.

Leveres som 3 sone skap eller med multisone.

EuroCave Revelation serien er en av toppmodellene til EuroCave og er vinskapet for deg som skal ha det beste, om ikke verdens beste !
360° lyssetting og soft-close hyller som standard.

Leveres som multisoneskap.

EuroCave 4000 Serien er det nyeste tilskuddet til EuroCave. I utgangspunktet designet med tanke på oppbevaring av vin for restaurantmarkedet, men passer like godt i private hjem.

Leveres som multisoneskap.

EuroCave 6000 Serien, også dette i utgangspunktet designet med tanke på oppbevaring av vin for restaurantmarkedet, men kan med fordel også plasseres i private hjem.

Leveres som 2 sone skap eller multisoneskap.