ILVE Majestic Techno Serien

ILVE Majestic Techno er benytter seg kun av materialer av høyeste kvalitet for å sikre profesjonell ytelse og pålitelighet samt lang levetid og holdbarhet. ILVE Majestic Techno serien har et noe mer moderne uttrykk en broren Majesic med sine profilerte fronter og ekstra dybde på hele 70 cm.

Alle ILVE komfyrer er produsert i AISI 304 rustfritt stål som er stanset, brettet, lakkert og polert til en utsøkt finish og som sikrer en robust følelse.

Alle modeller har multifunksjonsovn som hovedovn. Modeller med 2 ovnsrom har konvensjonell ovn som tilleggsovn.

Multifunksjonsovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat og temperaturregulering 30 - 300ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister. (modeller med kun 1 ovnsrom leveres i tillegg med rotisserie)

Tilleggsovnen / Konvensjonelle ovnene er utstyrt med ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat med temperaturregulering 30 - 250ºC. Leveres med 1 langpanne, 2 rister og rotisserie.

Begge ovnene leveres med easyclean emalje, soft-close på både dører og oppbevaringsskuff, avtagbare ovnsdører samt avtagbare 3-lags glass som ikke bare sørger for å holde døren kjølig, men gjør det også enkelt å holde ovnsrommet rent og pent.

Alle komfyrer i Majestic Techno serien leveres med digitalt display med programmering, oppbevaringsskuff i bunn, som også fungerer som varmeskuff når ovnen er i bruk. Energiklasse A.

Priser 90 cm komfyr fra 49.400,-

Ovnsfunksjoner Multifunksjonsovn

Ovnsfunksjoner Konvensjonell ovn / tilleggsovn

Toppalternativer

Velg mellom platetopper med induksjon, ulike gassbluss eller kombiner gass og induksjon.

Induksjon

Majestic Techno leveres med generasjon 5 induksjonstopper som er de kraftigste og mest effektive på markedet. Booster på alle soner, barnesikring, kokekarsensor, holde varm funksjon, avstegning ved overkoking og restvarmeindikator mm.

Gass

Alle gassbluss har helstøpte messingringer som sørger for å holde samme høye ytelse i time etter time. Alle bluss er også sortlakkert med nanoteknologilakk for enklere rengjøring. 
Alle bluss har elektronisk tenning og er utstyrt med en sikkerhetsventil som øyeblikkelig stenger av gassen om blusset ikke er tent eller uheldigvis skulle slukke.

Alle topper leveres med trippelring wok brenner samt ulike kombinasjoner av store eller små bluss. 
FryTop er en suveren tepanyakiplate i 8 mm tykt rustfritt stål og med et avlangt gassbluss i underkant. 
Coup de feu er en støpejernsplate som passer perfekt for langtidskoing eller for å holde ting varmt.

Emaljerte og syrebehandlede solide støpejernrister med gummiføtter er standard på alle modeller med gasstopp.

Håndtak & Brytere

Håndtak og brytere i børstet stål utførelse

Standardfarger

Valgfri RAL farge

Velg mellom 1625 RAL farger om ingen av standardfargene skulle falle i smak og få komfyren lakkert i akkurat den fargen du måtte ønske.

Tilvalg

Alle modeller kan leveres diverse tilvalg som passer din stil eller dine matvaner.
Tostegs wok brenner som lar deg regulere indre og ytre brennring separat.
Topphåndtak i front av platetopp som matcher håndtak på ovnsdørene. 

Tilbehør

ILVE leverer selvsagt en rekke matchende tilbehør. Sokler lakkert i samme farge som komfyren, ventilatorer i ulike stiler og i matchende farger. Bakplater i børstet stål. Biffstekeplater i støpejern, pizzastener, skjærefjøl, wok støtter, smørsmelterister mm.