Gryter & Panner

.

Vi leverer gryter & panner spesialtilpasset gass og induksjon fra den franske produsenten De buyer.

De Buyer ble grunnlagt allerede i 1830 og utvikler og produserer det beste kjøkkenutstyret til det profesjonelle kjøkken. De gjør det de kan for å opprettholde storheten, tradisjonene, sjarmen og ikke minst de unike smakene fra fransk gastronomi.

En god jernpanne er viktig å ha i ethvert kjøkken, både privat og profesjonelt. De er svært bra på høye temperaturer og er perfekt for bruning av kjøtt. Produktene blir bedre jo mer man bruker dem, jo mørkere produktet blir, desto bedre blir det naturlige non-stick belegget.

Rustfritt stål er i utgangspunktet ikke optimalt for varmeoverføring, derfor lages det med flere lag i bunnen hvorav et eget aluminiumslag som egner seg spesielt for å føre varmen inn i pannen. God varmefordeling gjennom bunnen og oppetter sidene gir optimal varmedistribusjon.

En god non-stick panne der maten aldri setter seg er fint å ha, "choc"-serien med non-stick materiale er blant det beste på markedet. Den tykke aluminiumen gjør at varmen sprer seg både jevnt og raskt, både på bunnen og i sidene, noe som gjør den ideell til delikat mat som fisk osv.

Populariteten til kobber er ikke bare på grunn av dets varme og innbydende utseende, men materialet sine unike varmeoverførings-egenskaper. Den jevne og stabile oppvarmingen og måten kobber holder på varmen gjør den ideell til delikate tilberedninger som f.eks. sauser. 

Mineral B Element Jernpanner

Affinity Serien

Appety Serien

Inocuivre Serien

Choc Extreme Serien

Priority Serien

Prima Matera Serien

Primary Serien