ILVE Pro Line Hi-Tech - En helt ny serie ILVE komfyrer

ILVE Pro Line Hi-Tech - En helt ny serie ILVE komfyrer

ILVE Pro Line Hi-Tech er det nyeste tilskuddet i ILVE sitt sortiment. Med helt nytt design, nye ovnsrom og nye kraftigere håndtak og brytere.

Alle ILVE komfyrer er produsert i AISI 304 rustfritt stål som er stanset, brettet, lakkert og polert til en utsøkt finish og som sikrer en robust følelse.

Alle modeller har multifunksjonsovn som hovedovn. Modeller med 2 ovnsrom har konvensjonell ovn som tilleggsovn.

Multifunksjonsovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning, temperaturregulering 50 - 250ºC. Leveres med 2 stekeplater, 1 langpanne og 2 rister. 

Tilleggsovnen / Konvensjonelle ovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning og temperaturregulering 50 - 250ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister.

Begge ovnene leveres med easyclean emaljerte ovnsrom, softclose hengsler og avtagbare ovnsdører samt avtagbare 3-lags glass som ikke bare sørger for å holde døren kjølig, men gjør det også enkelt å holde ovnsrommet rent og pent.

Alle komfyrer i Pro Line Hi-Tech serien leveres med digitalt display og justerbare ben som lar deg stille inn komfyren i valgfri høyde mellom 86 - 98 cm. Energiklasse A.

Prol Line leveres i breddene 60, 90 og 100 cm. 90 cm komfyren leveres foruten med ulike gasstopper, også med en helt ny induksjonstopp.

Pro Line er nå ILVE's rimeligste komfyrserie og starter allerede på  22.400,-

Pro Line 90 cm med induksjonstopp fra 39.900.

Alle Pro Line modeller med priser finner du i vår web shop

27.06.2019 12:03