Kitchenline AS er et agentur og distribusjonsfirma spesialisert på merkevarer og eksklusive høykvalitetsvarer for kjøkken og hjem og vi er stolte av å kunne tilby noen av de beste produktene i markedet.

Nordisk distributør av CAVA Vinskap - Elegant vinlagring tilpasset plassering i kjøkkenet. 

Norsk importør av ILVE, Italiensk leverandør av komfyrer og innbyggningsprodukter i utsøkt design og kvalitet. ILVE kjennetegnes av sitt brede sortiment og sine unike valgmuligheter og har i over 40 år levert produkter rundt om i hele verden.

Norsk importør av Galvamet, italiensk produsent av høykvalitets designventilatorer. Stiftet i 1971 og har i en årrekke levert ventilatorer til flere av Europas ledende hvitevareleverandører. Galvamet er idag en av Europas fremste leverandører.

Norsk importør av EuroCave, franske vinskap og vinkjellere i særklasse. EuroCave er selve foregangs virksomheten innen vinlagring og har siden 1976 med sine innovative løsninger satt standaren for vinskap og vinlagring slik vi ser idag og anses for å levere verdens beste vinskap.

Norsk distributør av VintageView, et moderne modulbasert vinlagringssystem som passer like godt i en privat vinkjeller som i en restaurant.

Norsk importør av merkevaren Ice.Bag - Vinkjøleren som har tatt syd-europa med storm og som på få år er blitt den foretrukne vinkjøleren av restauranter, hoteller, cateringselskaper og vinprodusenter.

Vi samarbeider også med Gastronaut AS og kan tilby en rekke produkter som har en naturlig tilknytning til våre egne, slik som kvalitets vinglass fra tyske Schott Zwiesel, gryter og panner fra franske De Buyer, unike porselensprodukter fra Revol og gryter i støpejern fra Staub.

 

Kom gjerne innom vårt showroom som holder åpent mandag - fredag 08:00 - 16:00 for å se produktene utstilt.

 

Kitchenline AS
Org.nr. 997 364 821 MVA Foretaksregisteret