ILVE Nostalgie Serien

ILVE Nostalgie er inspirert av den landlige stilen og benytter seg kun av materialer av høyeste kvalitet for å sikre profesjonell ytelse og pålitelighet samt lang levetid og holdbarhet. ILVE Nostalgie serien har et utpreget tidløst utseende med en karakteristisk bue i overkant av glasset i døren. Romantisk og nostalgisk, samtidig moderne og elegant.

Alle ILVE komfyrer er produsert i AISI 304 rustfritt stål som er stanset, brettet, lakkert og polert til en utsøkt finish og som sikrer en robust følelse.

Alle modeller har multifunksjonsovn som hovedovn. Modeller med 2 ovnsrom har konvensjonell ovn som tilleggsovn.

Multifunksjonsovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat og temperaturregulering 30 - 300ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister. (modeller med kun 1 ovnsrom leveres i tillegg med rotisserie)

Tilleggsovnen / Konvensjonelle ovnene er utstyrt med ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat med temperaturregulering 30 - 250ºC. Leveres med 1 langpanne, 2 rister og rotisserie.

Begge ovnene leveres med easyclean emalje, soft-close på både dører og oppbevaringsskuff, avtagbare ovnsdører samt avtagbare 3-lags glass som ikke bare sørger for å holde døren kjølig, men gjør det også enkelt å holde ovnsrommet rent og pent.

Alle komfyrer i Nostalgie serien leveres med digitalt display med programmering, oppbevaringsskuff i bunn, som også fungerer som varmeskuff når ovnen er i bruk. Justerbare ben som lar deg stille inn komfyren i valgfri høyde mellom 85 - 97 cm. Energiklasse A.

Toppalternativer

Velg mellom platetopper med induksjon, ulike gassbluss eller kombiner gass og induksjon.

Induksjon

Nostalgie leveres med generasjon 5 induksjonstopper som er de kraftigste og mest effektive på markedet. Booster på alle soner, barnesikring, kokekarsensor, holde varm funksjon, avstegning ved overkoking og restvarmeindikator mm.

Nostalgie leveres med generasjon 5 induksjonstopper som er de kraftigste og mest effektive på markedet. Booster på alle soner, barnesikring, kokekarsensor, holde varm funksjon, avstegning ved overkoking og restvarmeindikator mm.

Gass

Alle gassbluss har helstøpte messingringer som sørger for å holde samme høye ytelse i time etter time. Alle bluss er også sortlakkert med nanoteknologilakk for enklere rengjøring. 
Alle bluss har elektronisk tenning og er utstyrt med en sikkerhetsventil som øyeblikkelig stenger av gassen om blusset ikke er tent.

Alle topper leveres med trippelring wok brenner samt ulike kombinasjoner av store eller små bluss. 
FryTop er en suveren tepanyakiplate i 8 mm tykt rustfritt stål og med et avlangt gassbluss i underkant. 
Coup de feu er en støpejernsplate som passer perfekt for langtidskoing eller for å holde ting varmt.

Emaljerte og syrebehandlede solide støpejernrister med gummiføtter er standard på alle modeller med gasstopp.

Håndtak & Brytere

Leveres med messing håndtak og brytere som standard, men kan også leveres i krom, antikkbrun eller kobber om ønskelig.


Tilvalg

Alle modeller kan leveres diverse tilvalg som passer din stil eller dine matvaner.
Steketermometer til hovedovnen.
Dual burner på det største gassblusset som lar deg regulere indre og ytre brennring separat.
Topphåndtak i front av platetopp som matcher håndtak på ovnsdørene. Eller kanskje løveføtter eller kongeføtter selvsdagt i samme utførelse som håndtak og brytere som også er med på å sette ditt eget preg på komfyren.
Teleskopskinner i ovnsrommet som gjør det enklere å se til maten etc.

Tilbehør

ILVE leverer selvsagt en rekke matchende tilbehør. Sokler lakkert i samme farge som komfyren, ventilatorer i ulike stiler og i matchende farger. Bakplater i børstet stål. Biffstekeplater i støpejern, pizzastener, skjærefjøl, wok støtter, smørsmelterister mm. 

Ovnsfunksjoner hovedovn

Nostalgie 60 Nostalgie 60
Nostalgie 100 Nostalgie 100

Ovnsfunksjoner tilleggsovn

Nostalgie 70 Nostalgie 70
Nostalgie 120 Nostalgie 120

Standardfarger

Nostalgie 90 Nostalgie 90
Nostalgie 150 Nostalgie 150

Valgfri RAL farge

Nostalgie 90 Nostalgie 90
Noblesse omramming Noblesse omramming Noblesse omramming Noblesse omramming Noblesse omramming Alle Nostalgie komfyrer kan leveres med Noblesse omramming som tilvalg om ønskelig