ILVE - Italienske hvitevarer på sitt aller beste


Fra en beskjeden start for 50 år siden i den lille norditalienske byen Campodarsego, har ILVE, sten for sten, bygget seg opp til å bli en høyt anerkjent produsent og leverandør av moderne hvitevarer. Først i liten skala i et kresent italiensk hjemmemarked, senere som en ledende leverandør av frittstående komfyrer, med utsøkt italiensk design som drivkraft, nå med hele verden som markedsplass.

Fokuset på frittstående komfyr, og den anerkjennelsen ILVE har fått på dette området, har i en viss grad overskygget det faktum at ILVE i dag har et sortiment av hvitevarer som i omfang overgår de fleste anerkjente konkurrerende merker i bransjen.

ILVE innså tidlig at sentrale produkter i et hjem, og fremfor alt på kjøkkenet, har lang levetid og for mange fungerer som et eget møbel. Nettopp derfor står KVALITET, ENKELHET og DESIGN frem som drivkreftene bak alle ILVEs produkter.

Et særegent og godt design skal ikke bare bære produktet frem. Et fremragende design skal gi produktet mulighet til å stå frem som noe ekstra, som det helt spesielle. Det skal overleve trendskifter, og bidra til å gjennomleve generasjoner.

Derfor vil du alltid kjenne igjen en ILVE komfyr når du ser den. At mange etter fattig evne har forsøkt å kopiere ILVE’s design opp gjennom årene, fremstår som en klar anerkjennelse som bæres med stolthet.

At de fleste ILVE design, også har blitt tradisjonsrike designperler, betyr ikke at tiden har stått stille på den tekniske og funksjonelle siden.  Bruksfunksjoner og tekniske funksjoner er tidsriktige og moderne i ordets rette forstand. Og alltid koblet sterkt til enkelheten. Et ILVE produkt skal ikke bare fremstå som elegant, det skal være enkelt å forstå og fremfor alt enkelt å bruke.

Selv om mange forbinder ILVE med gasstopper og gass komfyrer, er det i dag induksjon som dominerer som den primære varmekilden i vår del av verden. Foruten platetopper i induksjon i en rekke størrelser leverer ILVE også frittstående komfyrer med induksjon i ulike design og størrelser. Flere komfyrer leveres også med en kombinasjon av induksjon og gass. Det beste fra to verdener.

Velg et ILVE produkt, du vil garantert ikke angre.

I snart 50 år har ILVE levert enestående produkter i utsøkt design for oss med litt over middels interesse for god mat og god drikke

Hvorfor velge ILVE

  • Handmade in Italy
  • Utsøkt design og kvalitet
  • Markedets største utvalg
  • Multifunksjonsovn på alle modeller
  • Markedets kraftigste induksjonstopper 
  • Kan leveres i alle RAL farger
  • Korte leveringstider
  • Best på service

Valgfri RAL farge

Nå har du nå mulighet til å få alle ILVE komfyrer i Professional Plus og Majestic serien lakkert i akkurat den fargen du måtte ønske. Velg mellom over 200 ulike RAL farger.