ILVE Pro Line

Alle ILVE komfyrer er produsert i AISI 304 rustfritt stål som er stanset, brettet, lakkert og polert til en utsøkt finish og som sikrer en robust følelse.

Alle modeller har multifunksjonsovn som hovedovn. Modeller med 2 ovnsrom har konvensjonell ovn som tilleggsovn.

Multifunksjonsovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning, temperaturregulering 30 - 300ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister. 

Tilleggsovnen / Konvensjonelle ovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning og temperaturregulering 50 - 250ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister.

Begge ovnene leveres med easy clean emaljerte ovnsrom, soft-close hengsler og avtagbare ovnsdører samt avtagbare 3-lags glass som ikke bare sørger for å holde døren kjølig, men gjør det også enkelt å holde ovnsrommet rent og pent.

Alle komfyrer i Pro Line Hi-Tech serien leveres med digitalt display og justerbare ben som lar deg stille inn komfyren i valgfri høyde mellom 86 - 98 cm. Energiklasse A.

Toppalternativer

Velg mellom platetopper med induksjon eller ulike gassbluss.

Induksjon 90 cm komfyrer

Pro Line leveres med basic 2 induksjonstopper med booster funksjon, barnesikring, kokekarsensor, holde varm funksjon og restvarmeindikator mm.

Gass

Alle gassbluss har helstøpte messingringer som sørger for å holde samme høye ytelse i time etter time. Alle bluss har elektronisk tenning og er utstyrt med en sikkerhetsventil som øyeblikkelig stenger av gassen om blusset ikke er tent eller uheldigvis skulle slukke.

Alle topper leveres med trippelring wok brenner samt ulike kombinasjoner av store eller små bluss. 
FryTop er en suveren tepanyakiplate i 8 mm tykt rustfritt stål og med et avlangt gassbluss i underkant. 

Emaljerte og syrebehandlede solide støpejernrister med gummiføtter er standard på alle modeller med gasstopp.

Tilbehør

ILVE leverer selvsagt en rekke matchende tilbehør. Sokler lakkert i samme farge som komfyren, ventilatorer i ulike stiler og i matchende farger. Bakplater i børstet stål. Teleskopskinner til ovnsrommet, pizzastener, skjærefjøl, wok støtter, smørsmelterister mm.